Pasūtījumiem virs 50 EUR piegāde bez maksas! (LV, EE, LT)

Facecorner

Korejas Kosmētika

Medi-Peel Red Lacto Collagen Wrapping Mask 70m

33.00 27.27

Nav noliktavā

Brand:

Apraksts

Medi-Peel sarkanā laktokolagēna ietīšanas maska ir maiga želeja, kas sacietē uz ādas, savelk un sašaurina paplašinātās poras, padarot tās mazāk redzamas. Maska samazina poru izmēru, samazina to dziļumu, izlīdzina mikroreljefu.

Tā novērš taukainu spīdumu, normalizē sebuma darbību, uzlabo elastību un tvirtumu, izlīdzina un piešķir veselīgu mirdzumu. Barojoša krēmveida tekstūra cieši pieguļ pie ādas, veidojot elpojošu kolagēna membrānu, kas ļauj sastāvdaļām iekļūt ādā.

Formulas pamatā ir nevis ūdens, bet 70,2 % hidrolizēta kolagēna (702 278 ppm) ar zemu molekulmasu – 300 Da (Daltonu), kas ļauj aktīvajām vielām iekļūt dziļi epidermā, mitrina un atjauno ādu. Kolagēns palielina audu izturību, stiprina, stimulē pašu hialuronskābes veidošanos, mazina ar vecumu saistīto izmaiņu izskatu.

Papildu aktīvās sastāvdaļas:

  • Tanīns™ (persimona, vīnogu, kafijas, safrāna, rododendrona, zaļās tējas, saflora krāsu un krizantēmas ekstrakti) – augu komplekss, kas mazina niezi, kairinājumu un lobīšanos, iedarbojas savelkoši un antioksidanti, sašaurina poras.
  • Anti Sebum P™ – augu komplekss, kas sastāv no priedes, dzegužpirkstītes, oslinieka, puerārijas ekstraktiem. Komplekss nomāc pārmērīgu tauku dziedzeru darbību, normalizē ādas taukainību un novērš taukainu spīdumu.
  • Lactobacillus fermenti (1000 ppm) atbalsta ādas dabisko mikrobiotu, uzlabo kolagēna struktūru, palielinot ādas elastību. Tiem piemīt izgaismojoša iedarbība, samazinot pigmentācijas izskatu.
  • Aminoskābes atjauno epidermas audu struktūru, stiprina šķiedras, padara ādu blīvāku. Tās uztur epidermas integritāti, piešķir elastību un tvirtumu.
  • 3 veidu hialuronskābe mitrina, mīkstina, nostiprina hidrolipīdu barjeru un novērš mitruma zudumu.

Lietošana: pēc ādas attīrīšanas, tonizēšanas un mitrināšanas uzklājiet masku uz sejas plānā kārtiņā, izklājiet ar rokām vai ar otiņu, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām. Pēc 20-30 minūtēm, kad maska ir sacietējusi, viegli paceliet un noņemiet. Ieteicams lietot 2-3 reizes nedēļā.

Sāstavs: Hydrolyzed Collagen Extract (70.2%), jojoba seed oil, polyvinyl alcohol, methyl propanediol, 1,2-hexanediol, argine, polysorbate 80, caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-10 oleate, pullulan, evening primrose extract, dong elm root extract, giant pine leaf extract, arrowroot extract, persimmon leaf extract, green tea extract, chestnut bark extract, safflower flower extract, fruit extract, coffee bean extract, grape extract, knotweed root extract, sodium hyaluronate, glyceryl stearate, panthenol, disteardimonium hectolite, sodium polystyrene sulfonate, water, cellulose gum, tocopheryl acetate, allantoin, butylene glycol, sodium phytate, lactobacillus fermentation (1,000 ppm), glycine, serine, glutamic acid, aspartic acid, leucine, lysine, alanine, arginine, valine, isoleucine, tylosine, threonine, phenylalanine, proline, histidine, methionine, cysteine, Sodium acetylated hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, peg-100 stearate, fragrance, ethylhexylglycerin

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Medi-Peel Red Lacto Collagen Wrapping Mask 70m”