Pasūtījumiem virs 50 EUR piegāde bez maksas! (LV, EE, LT)

Facecorner

Korejas Kosmētika

Round Lab 1025 Dokdo Lotion 200ml

23.90 23.90

Round Lab 1025 Dokdo losjons intensīvai ādas mitrināšanai ar jūras ūdeni palīdz pēc iespējas īsākā laikā novērst ādas sausumu un lobīšanos, atjauno optimālu mitruma līmeni epidermas šūnās un iedarbojas nomierinoši. Vieglā losjona tekstūra ātri uzsūcas, neatstājot lipīgumu un taukainību.

Ir noliktavā

Noliktavā

Apraksts

Round Lab 1025 Dokdo losjons intensīvai ādas mitrināšanai ar jūras ūdeni palīdz pēc iespējas īsākā laikā novērst ādas sausumu un lobīšanos, atjauno optimālo mitruma līmeni šūnās un iedarbojas nomierinoši. Maigais un drošais produkta sastāvs neizraisa kairinājumus un ir piemērots pat jutīgai ādai.

Tokto salas dziļūdens satur 72 veidus noderīgu minerālvielu, makro- un mikroelementu, kas ne tikai atbalsta ādas veselību, bet arī dziļi mitrina, stiprina epidermas imunitāti un pagarina jaunību.

Round Lab 1025 Dokdo  Trīskāršais hialuronskābes komplekss veido barjeru uz ādas virsmas, kas aizsargā pret mitruma iztvaikošanu un uztur pietiekamu mitrināšanas līmeni.

Vieglā losjona tekstūra ātri uzsūcas, neatstājot lipīgumu un taukainību.

Galvenās aktīvās sastāvdaļas:

  • Dziļjūras ūdens palīdz samazināt mitruma zudumu, stimulē lipīdu sintēzi ādā, aktivizē visus ar ūdeni saistītos procesus epidermā. Tonizē ādu, pastiprina citu sastāvdaļu iedarbību.
  • 3 veidu hialuronskābes komplekss veido neredzamu barjeru uz ādas, novēršot mitruma iztvaikošanu, uzlabo ādas struktūru, veicina ādas šūnu reģenerāciju, samazina sīkās grumbiņas, padara ādu gludu un maigu.
  • Makadāmijas eļļa baro, novērš priekšlaicīgu novecošanos, piesātina ar vitamīniem un taukskābēm, kopj, lieliski iesūcas.
  • Pantenols stimulē ādas integritātes atjaunošanos, mazina apsārtumu un kairinājumu, piemīt brūču dziedinošas īpašības.
  • Cukurniedru ekstrakts ir mitrinoša sastāvdaļa, kas palīdz ādai piesaistīt un saglabāt mitrumu.
  • Skvalāns intensīvi mitrina, normalizē šūnu elpošanu, aizsargā pret negatīviem vides faktoriem.

Piemērots sausai, jutīgai un jauktai ādai.

Lietošana: uzklājiet nepieciešamo losjona daudzumu kā pēdējo kopšanas posmu.

Sāstavs: Water, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Sea Water, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Squalane, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Tromethamine, Sodium Phytate, Tocopherol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Carbomer