Pasūtījumiem virs 50 EUR piegāde bez maksas! (LV, EE, LT)

Facecorner

Korejas Kosmētika

VT Cosmetics VT Reedle shot 700 30ml

52.66 43.52

VT Cosmetics VT Reedle shot 700 esence nodrošina stimulējošu iedarbību, uzlabo šūnu vielmaiņu un asinsriti, izlīdzina grumbas un savelk sejas ovālu, redzami palielina audu elastību un tvirtumu, dziļi mitrina un iedarbina spēcīgu atjaunošanās procesu.

Nav noliktavā

Apraksts

VT Cosmetics VT Reedle shot 700 esence nodrošina stimulējošu iedarbību, uzlabo šūnu vielmaiņu un asinsriti, izlīdzina grumbas un savelk sejas ovālu, redzami palielina audu elastību un tvirtumu, dziļi mitrina un iedarbina spēcīgu atjaunošanās procesu.

Reedle shot 700 apvienots CICA komplekss un patentēta sastāvdaļa mikro adatu veidā (pārklāta ar mezoporaina silīcija dioksīda nanodaļiņām), kas nodrošina efektīvu kosmētikas līdzekļu piegādi pat dziļākajos ādas slāņos.

Mikrošļirdziņām piemīt izteiktas atjaunojošas īpašības, tās veicina epidermas keratinizētā slāņa noņemšanu, nodrošinot izlīdzinošu efektu, un kontrolē tauku dziedzeru darbību, novēršot ādas iekaisumu un pārmērīgu taukošanos.

Sastāvā iekļautā patentētā formula CICA REEDLE nomierinoši iedarbojas uz kairinātu un jutīgu ādu. Tā palīdz ādai ātri atjaunot aizsargbarjeru pēc dažādām kosmetoloģiskām procedūrām, dziedē pēcaknes pēdas.

Produktam ir maiga kūstoša tekstūra, viegli uzklājams un viegli sadalāms, ātri uzsūcas, neatstāj lipīgumu un taukainu plēvi un uzreiz sniedz ādai komforta sajūtu. Uzklājot līdzekli, uz ādas var būt jūtams neliels tirpšanas sajūta – tas ir normāli. Ja rodas spēcīgs tirpšana, ieteicams līdzekli lietot kopā ar mitrinošu līdzekli uz ūdens bāzes.

VT Cosmetics VT Reedle shot 700 sastāvā ir 570 000 mikrošķiedru ar CICA kompleksu. Var lietot 1-2 reizes nedēļā vakarā.

Kā lietot: Uz iepriekš attīrītas, sausas sejas ādas vienmērīgi uzklājiet esenci un ar pirkstu galiem maigi izkliedējiet. Ar vieglām masējošām kustībām uzklājiet līdzekli uz ādas, izvairoties no berzēšanas.

Sāstavs: Water, Glycerin, Propanediol, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Cetyl Ethylhexanoate, Glycereth-26, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Niacinamide, Silica, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, 1,2-Hexanediol, C12-16 Alcohols, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, Arginine, Cetearyl Glucoside, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glucose, Propolis Extract, Asiaticoside, Hydrolyzed Elastin, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Tyrosin, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Ceramide NP, Histidine, Methionine, Cysteine, Glycosphingolipids