Pasūtījumiem virs 50 EUR piegāde bez maksas! (LV, EE, LT)

Facecorner

Korejas Kosmētika

jauns

Medi-Peel Phyto CICA-Nol B5 Calming Drop Gel Cream 50ml

29.90 24.71

Medi-Peel Phyto CICA-Nol B5 nomierinošais gēla krēms nomierina kairinājumu un apsārtumu, aizsargā dienas laikā un atjauno ādu naktī, sniedzot tai patīkamu sajūtu. Krēma sastāvā ir barojošas centellas kapsulas un mitrinošs gels ar hialuronskābi un keramīdiem. Tas mitrina, stiprina aizsargbarjeru, samazina jutīgumu. Satur 20 % CICA-Nol B5 kompleksa, kas sastāv no 5 veidu centellas un pantenola, kā arī MadeWhite™, Redsnow, RiFerm®, SingGreen un Ceracare AC-1 kompleksiem.

Ir noliktavā

Apraksts

Medi-Peel Phyto CICA-Nol B5 Calming Drop Gel Cream nomierinošs pilienu gēla krēms ir mitrinošs gēls ar 57 zaļām kapsulām, kas nomierina, mazina kairinājumu un apsārtumu, aizsargā dienas laikā un atjauno ādu naktī, sniedzot tai patīkamu sajūtu.

Tas mitrina, mazina sausumu un sasprindzinājumu, stiprina aizsargbarjeru, samazina jutību pret ārējiem kairinātājiem. Piešķir veselīgu mirdzumu, padara ādu maigu un elastīgu. Tekstūra neatstāj lipīgumu, ātri iesūcas.

Galvenā formulas sastāvdaļa ir 20% CICA-Nol B5 komplekss, kas sastāv no 5 centellas sugām (Centella asiatica ekstrakts, madekasosīds, madekasskābe, madekaskābe, asiatiskā skābe un asiatikosīds) un pantenola. CICA-Nol B5 uzreiz nomierina kairinājumu, mitrina un mīkstina, stiprina asinsvadu sieniņas, novērš kuperozes un asinsvadu zvaigznīšu veidošanos.

Sastāvā izmantots ekoloģiski tīrs Centella ekstrakts (213 369 ppm) no Jeju salas, kas tiek gatavots 100 stundas zemā temperatūrā (20-30 °C), kas novērš aktīvo vielu iznīcināšanu ekstrakcijas procesā un padara sastāvdaļu maksimāli stabilu.

Papildu aktīvās sastāvdaļas:

  • MadeWhite™ – komplekss, kas sastāv no madekasosīda, asiatiskās centellas atvasinājuma, un pentilēnglikola. Inhibē ciklooksigenāzes enzīma, kas regulē iekaisuma reakciju, veidošanos, tādējādi novēršot iekaisumu un pūtītes.
  • Peptidiem (palmitoiltripeptīds-5, palmitoil dipeptid-5 diaminobutiroilhidroksitreonīns) piemīt miorelaksējoša iedarbība, palēnina ādas novecošanos, stimulē kolagēna un hialuronskābes veidošanos, novērš grumbiņas.
  • Redsnow ir pretnovecošanās komplekss, kura pamatā ir japāņu kamēlijas ekstrakts no Jeju salas Korejā. Redsnow palielina kolagēna veidošanos, nomāc MMP-1 gēnus, kas stimulē kolagēna molekulu sadalīšanos, un bloķē receptorus, kas izraisa šūnu oksidēšanās procesu.
  • RiFerm® – komplekss uz saharomīces bāzes, kas intensīvi mitrina un samazina grumbiņas, piešķirot elastību un vienmērīgu reljefu.
  • SingGreen ir papaijas, ābolu, vīnogu un plūmju ekstraktu komplekss. Tas maigi pīlingo, izlīdzina un izlīdzina ādu.
  • Ceracare AC-1 – 5 keramīdu komplekss. Palielina ādas barjeras funkciju, mitrina un saglabā mitrumu, mīkstina, padara ādu maigu un samtainu, aizsargā pret ārējiem kairinātājiem.

Lietošana: samaisiet kapsulu un želeju ar lāpstiņu, uzklājiet uz sejas un izklājiet pa ādu pēc attīrīšanas, tonizēšanas un seruma lietošanas.

Sāstavs: Water, Centella asiatica extract (213,369 ppm), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Glyceryl Glucoside, Dimethicone, Carbomer, Tromethamine, Propanediol, Polyglyceryl10 Laurate, Polyglyceryl-2 Stearate, Arachidyl Alcohol, Ammonium Acryloyl-dimethyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Arachidyl Glucoside, Melia Azadirachta Leaf Extract, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Melia Azadirachta Flower Extract, Panthenol(232 ppm), Coccinia Indica Fruit Extract, Xanthan Gum, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Amber Powder, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Madecassoside(23 ppm), Corallina Officinalis Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Aloe Barbadensis Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Madecassic Acid(2 ppm), Asiatic Acid(2 ppm), Asiaticoside(2 ppm), Camellia Japonica Flower Extract, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Prunus Mume Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Stearic Acid, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Benzyl Glycol, Ceramide NP, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NS, Magnesium Chloride, Cholesterol, Palmitoyl Tripeptide-5, Phytosphingosine, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Ceramide AP, Ceramide AS, Hyaluronic Acid, Ceramide EOP, Fragrance