Free shipping over 50EUR! (LV, LT, EE)

Facecorner

Korejas Kosmētika

VT Cosmetics Cica Collagen Mask 30 ea

30.00 24.79

Auduma masku komplekts ar kolagēnu ādas elastībai VT Cosmetics Cica Collagen Mask ir 30 maskas ikdienas lietošanai mēnesi. Maskas piešķir elastību un blīvumu, intensīvi mitrina, novērš sausumu un lobīšanos, stimulē reģenerācijas procesus. Tās padara ādu blīvu un elastīgu, palīdz izlīdzināt grumbas. Produkts ir piesūcināts ar esenci, kas satur zemas molekulmasas kolagēnu, Cica-Hyalon™ kompleksu, sojas fitoplacentu, 2% niacinamīdu, pantenolu un adenozīnu.

Nav noliktavā

, Brand:

Description

VT Cosmetics Cica Collagen Mask ir 30 masku komplekts ikdienas lietošanai mēneša garumā. Maskas piešķir tvirtumu un blīvumu, intensīvi mitrina, novērš sausumu un lobīšanos, stimulē reģenerācijas procesus.

Tās padara ādu blīvu un elastīgu, veicina grumbu izlīdzināšanu. Tās uzlabo tekstūru un izlīdzina tonusu, mazina nepilnību izpausmes un pagarina jaunību.

VT Cosmetics Cica Collagen Mask ir bagātīgi piesūcināts ar esenci, un tam ir plāna auduma forma, kas cieši pieguļ ādai.

Main active ingredients:

  • Zemmolekulārā kolagēna molekulmasa ir 300 Da, tāpēc tas iekļūst dziļi ādā un nodrošina intensīvu mitrināšanu. Samazina grumbas, saglabā gludumu un elastību.
  • Cica-Hyalon™ – komplekss, kas sastāv no zaļā propolisa ekstrakta, Centella kompleksa (madekasosīda, madekasskābes, asiatikosīda un asiatiskās skābes) un 4 veidu hialuronskābes. Nomierina un mitrina, mazina kairinājumu un apsārtumu, atdzīvina sausu ādu.
  • Savvaļas sojas fitoplacentija satur izoflavonus. Tam piemīt antioksidanta iedarbība un tas stimulē šūnu dalīšanos, kas palielina elastību, izlīdzina nelīdzeno reljefu un pagarina šūnu jaunību.
  • 2% niacīnamīds (vitamīns B3) balina pigmentāciju un novērš tās rašanos, normalizē sebuma veidošanos, samazina spīdumu T zonā (pieres, deguna, vaigu un zoda zonā), stimulē kolagēna veidošanos un palielina ādas aizsargfunkcijas.
  • Pantenols (vitamīns B5) mazina apsārtumu un niezi, stiprina hidrolipīdu barjeru, novērš mitruma iztvaikošanu un veicina reģenerāciju.
  • Adenozīns – spēcīga pretnovecošanās aktīvā viela, stimulē kolagēna ražošanu, uzlabo elastību un blīvumu, savelk un izlīdzina, palēnina novecošanos.

Suitable for all skin types.

How to use: pēc mazgāšanas uzklājiet masku uz sejas, pēc 15-20 minūtēm noņemiet un viegli noglāstiet ādu ar pirkstu spilventiņiem, lai absorbētu atlikušo esenci.

Ingredientes:: Water, Diglycerin, Glycereth-26, Niacinamide, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Polyglycerin-3, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glycerin, C12-14 Alketh-12, Adenosine, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Hibiscus Flower Extract, Wheat Grass Extract, Dol Confphytoplacenta Extract, Fragrance, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Sunflower Seed Oil, Collagen Extract (0.01%), Hydrolyzed Collagen, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Propolis Extract